unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Кучарава, Кацярына Мікалаеўна (харчовыя вытворчасці ; нар. 1985)

    Нарадзілася 14.06.1985, гор. пас. Урэчча, Любанскі раён, Мінская вобласць. Спецыяліст у галіне тэхналогіі захоўвання і перапрацоўкі харчовых прадуктаў.
    Адукацыя: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (спецыяльнасць "Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны", кваліфікацыя "Інжынер-тэхнолаг", 2007; аспірантура, спецыяльнасць "Тэхналогія мясных, малочных, рыбных прадуктаў і халадзільных вытворчасцей", 2017).
    Навуковыя інтарэсы: даследаванне ўласцівасцей мясной і расліннай сыравіны.
    Месца працы, пасада: Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (з 2007, кафедра тэхналогіі прадукцыі грамадскага харчавання і мясапрадуктаў, асістэнт, з 2017 – старшы выкладчык). Інфармацыя на 2023.
    E-mail: katya.1485@mail.ru

        Варыянтная форма
    Kucharova, Kacâryna Mikalaeŭna (нар. 1985)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Хіміка-тэхналагічны факультэт
    Кучерова, Екатерина Николаевна (пищевые производства ; род. 1985) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Технология производства колбасы вареной из мяса птицы с использованием муки из жмыха льняного отечественного производства : автореферат диссертации ... кандидата технических наук : 08.00.05 / Кучерова Екатерина Николаевна. ― Могилев, 2022.
    Влияние муки из жмыха льняного на биологическую ценность белков вареной колбасы из мяса птицы / [З. В. Василенко и др.] // Механика и технологии. — 2022. — № 2. — С. 59—65.
    Влияние степени измельчения на технологические свойства муки из жмыха льняного для производства мясных изделий / З. В. Василенко, Е. Н. Кучерова, Л. В. Лазовикова // Приоритеты и научное обеспечение реализации государственной политики здорового питания в России : материалы VI Международной научно-практической конференции. — Орел, 2021. — С. 36—40.
    Анкета вучонага.
    Сайт Беларускага дзяржаўнага ўніверсітэта харчовых і хімічных тэхналогій. Персанальная старонка.
    Рэпазіторый Беларускага дзяржаўнага ўніверсітэта харчовых і хімічных тэхналогій.
    Электронны каталог бібліятэкі Беларускага дзяржаўнага ўніверсітэта харчовых і хімічных тэхналогій.