unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Назарава, Юлія Станіславаўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1983)

    Нарадзілася 25.08.1983, г. Магілёў. Спецыяліст у галіне біятэхналогіі харчовых прадуктаў. Кандыдат тэхнічных навук (2015), дацэнт (2018).
    Адукацыя: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (спецыяльнасць "Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі харчовай расліннай сыравіны", 2005; аспірантура, спецыяльнасць "Біятэхналогія харчовых прадуктаў і біялагічна актыўных рэчываў", 2013).
    Навуковыя інтарэсы: біятэхналогія харчовых прадуктаў; тэхналогія вытворчасці піва, безалкагольных напіткаў, гарэлкі, спірту, віна, лікёра-гарэлачных вырабаў.
    Месца працы, пасада: Раённае сельскагаспадарчае ўнітарнае прадпрыемства "Эксперыментальная база Руткевічы" (2005, інжынер-тэхнолаг); Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 2006; тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі харчовых вытворчасцей, з 2016 – дацэнт). Інфармацыя на 2020.
    E-mail: juliya.nazarova2015@yandex.ru

        Варыянтная форма
    Nazarava, Ûlіâ Stanіslavaŭna (нар. 1983)
    Nazarova, J. S. (нар. 1983) (англійская мова)
    Nazarova, Y. S. (нар. 1983) (англійская мова)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Тэхналагічны факультэт
    Назарова, Юлия Станиславовна (кандидат технических наук ; технология продовольственных продуктов ; род. 1983) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Технология производства пива с использованием водоросли Chlorella pyrenoidosa для активации пивоваренных дрожжей : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.07 : защищена 04.11.2015 : утверждена 24.02.2016 / Назарова Юлия Станиславовна. — Могилев, 2015.
    Применение специальных солодов белорусской селекции при производстве темного пива верхового брожения / Ю. С. Назарова, Н. В. Саманкова // Вестник Могилевского государственного университета продовольствия. — 2017. — № 2. — С. 14—19.
    Водоросль хлорелла как источник физиологической активности пивоваренных дрожжей / Е. М. Моргунова, Ю. С. Назарова, Н. А. Шелегова // Пищевая промышленность: наука и технологии. — 2017. — № 3. — С. 53—59.
    Анкета вучонага.
    Кафедра технологии пищевых производств // 40 лет Могилевскому государственному университету продовольствия. — Минск, 2013. — С. 223—230.
    Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
    Электронны каталог Бібліятэкі МДУП.
    "eLIBRARY.RU".