unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Мікулініч, Марына Леанідаўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; род. 1985)

    Нарадзілася 02.01.1985, г. Магілёў. Інжынер-тэхнолаг, спецыяліст у галіне таваразнаўства і экспертызы харчовых прадуктаў. Кандыдат тэхнічных навук (2017), дацэнт (2018).
    Адукацыя: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (спецыяльнасць "Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі харчовай расліннай сыравіны", 2008; аспірантура, спецыяльнасць "Біятэхналогія харчовых прадуктаў і біялагічна актыўных рэчываў", 2015).
    Навуковыя інтарэсы: распрацоўка тэхналогій вытворчасці прадуктаў са збожжа злакавых культур; распрацоўка тэхналогій канкурэнтаздольных прадуктаў з выкарыстаннем полісоладавых экстрактаў; мадэляванне спажывецкіх уласцівасцей прадуктаў здаровага харчавання.
    Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 2003; эканамічны факультэт, кафедра таваразнаўства і арганізацыі гандлю, з 2017 – дацэнт, адначасова ў 2016–2019 – кіраўнік аналітычнай харчовай лабараторыі). Інфармацыя на 2020.
    Узнагароды: прэмія спецыяльнага фонду Прэзідэнта Рэспублікі Беларусь (2009) і інш.
    E-mail: mikulinichmarina@gmail.com ; mikulinich_ml@mgup.by

        Варыянтная форма
    Mikulinič, Maryna Leanidaŭna (нар. 1985)
    Mikulinich, Marina (нар. 1985) (англійская мова)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Эканамічны факультэт
    Микулинич, Марина Леонидовна (кандидат технических наук ; технология продовольственных продуктов ; род. 1985) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Технология полисолодовых экстрактов из трехкомпонентной композиции на основе ячменя и овса голозерного с добавлением пшеницы, ржи и тритикале : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.07 : защищена 10.02.2017 : утверждена 26.04.2017 / Микулинич Марина Леонидовна. — Могилев, 2017.
    Подбор оптимальных технологических режимов получения солода из различных видов зерна белорусской селекции для получения полисолодовых экстрактов / М. Л. Микулинич, Е. М. Моргунова, С. Л. Масанский // Вестник Могилевского государственного университета продовольствия. — 2016. — № 2. — С. 63—74.
    Qualimetrical model of polymalt extracts assessment for optimization of technological parameters / M. Mikulinich, P. Mikulinich // Food Science and Applied Biotechnology. — 2019. — № 2. — P. 81—90.
    Анкета вучонага.
    Электронны каталог бібліятэкі МДУХ.
    "eLIBRARY.RU".