unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Паўлістава, Наталля Андрэеўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1986)

    Нарадзілася 16.01.1986, г. Адэса, Украіна. Спецыяліст у галіне тэхналогіі захоўвання і перапрацоўкі малочных прадуктаў. Кандыдат тэхнічных навук (2018).
    Адукацыя: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (спецыяльнасць "Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны", 2009; аспірантура, 2013).
    Навуковыя інтарэсы: бялковыя малочныя прадукты; працэсы каагуляцыі малочных бялкоў, полікампанентных малочных прадуктаў.
    Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 2009, хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі малака і малочных прадуктаў, з 2016 – старшы выкладчык). Інфармацыя на 2020.
    E-mail: Pavlistova2015@yandex.ru

        Варыянтная форма
    Paŭlіstava, Natallâ Andrèeŭna (нар. 1986)
    Skapcova, Natallâ Andrèeŭna (нар. 1986) (дзявочае прозвішча)
    Skaptsova, N. A. (нар. 1986) (дзявочае прозвішча, англійская мова)
    Скапцова, Наталля Андрэеўна (нар. 1986) (дзявочае прозвішча)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Хіміка-тэхналагічны факультэт
    Павлистова, Наталья Андреевна (кандидат технических наук ; технология продовольственных продуктов ; род. 1986) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Интенсификация технологии многофункционального белкового продукта на основе термокислотной коагуляции вторичного молочного сырья с повышенным содержанием сухих веществ : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.04 : защищена 18.05.2018 : утверждена 24.10.2018 / Павлистова Наталья Андреевна. — Могилев, 2018.
    Анализ эффективности различных способов коагуляции белков молока / Т. И. Шингарева, М. А. Глушаков, Н. А. Скапцова // Молочна промисловість. — 2009. — № 5. — С. 60—63.
    Влияние молочного сырья и способа коагуляции на структурно-механические свойства белковой продукции / Т. И. Шингарева, Н. А. Скапцова, М. А. Глушаков // Актуальные вопросы переработки мясного и молочного сырья : сборник научных трудов. — Минск, 2013. — С. 92—102.
    Анкета вучонага.
    Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
    Электронны каталог Бібліятэкі Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.