unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Бубыр, Ірына Валер'еўна (кандыдат тэхнічных навук ; харчовыя вытворчасці ; нар. 1964)

    Нарадзілася 10.04.1964, г. Цюмень, Расія. Інжынер-тэхнолаг, спецыяліст у галіне тэхналогіі і таваразнаўства харчовых вытворчасцей. Кандыдат тэхнічных навук (2018).
    Адукацыя: Магілёўскі тэхналагічны інстытут (спецыяльнасць "Тэхналогія і арганізацыя грамадскага харчавання", 1986), Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (спецыяльнасць "Таваразнаўства і экспертыза тавараў", кваліфікацыя "Эканаміст-таваразнавец па таваразнаўстве і экспертызе харчовых тавараў", 2007), Навукова-практычны цэнтр НАН Беларусі па харчаванні (аспірантура, спецыяльнасць "Тэхналогія і таваразнаўства харчовых прадуктаў, прадуктаў функцыянальнага і спецыялізаванага прызначэння і грамадскага харчавання", 2018).
    Навуковыя інтарэсы: распрацоўка тэхналогій вытворчасці прадуктаў харчавання, нарматыўнай дакументацыі на новую прадукцыю; вывучэнне атрыманых паказчыкаў якасці; методыка выкладання тэхналагічных дысцыплін.
    Месца працы, пасада: Пінскі трэст сталовых і рэстаранаў (1986–1991); Пінскі дзяржаўны прафесійны ліцэй сельскагаспадарчай вытворчасці (1991–2011; у 2000–2005 – загадчык аддзялення); ТАА "Евроторг" (2011); Палескі дзяржаўны ўніверсітэт (з 2011; кафедра прамысловага рыбаводства і перапрацоўкі рыбнай прадукцыі, з 2019 – дацэнт, з 2021 – кафедра тэхналогій аквакультуры, дацэнт). Інфармацыя на 2023.
    Узнагароды: Ганаровая грамата Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь (2003).
    E-mail: bubyri@mail.ru

        Варыянтная форма
    Bubyr, Irina Valerevna (нар. 1964) (англійская мова)
    Bubyr, Iryna Valer'eŭna (нар. 1964)
    Lykava, Iryna Valer'eŭna (нар. 1964) (дзявочае прозвішча)
    Лыкава, Ірына Валер'еўна (нар. 1964) (дзявочае прозвішча)

        Гл. таксама
    Палескі дзяржаўны ўніверсітэт (Пінск). Біятэхналагічны факультэт
    Бубырь, Ирина Валерьевна (кандидат технических наук ; пищевые производства ; род. 1964) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Технология и потребительские свойства продуктов переработки пресноводной рыбы методом копчения : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.15 : защищена 30.10.2018 : утверждена 06.02.2019 / Бубырь Ирина Валерьевна. — Минск, 2018.
    Анкета вучонага.
    Фатаграфія.
    Сайт Палескага дзяржаўнага ўніверсітэта. Персанальная старонка.
    Рэпазіторый Палескага дзяржаўнага ўніверсітэта.
    "Google Scholar".
    "eLIBRARY.RU".