![]() |
На главную | ![]() | ![]() |
---|
Справка
Кірэеў, Віктар Міхайлавіч (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1942) |
Нарадзіўся 10.12.1942, ... Спецыяліст у галіне тэхналогіі харчовых прадуктаў. Кандыдат тэхнічных навук, дацэнт.
Адукацыя: Маскоўскі тэхналагічны інстытут харчовай прамысловасці (спецыяльнасць "Мукамольна-крупяная і камбікормавая вытворчасць", 1971).
Навуковыя інтарэсы: тэхналогія апрацоўкі, захоўвання і перапрацоўкі злакавых, бабовых культур, крупяных прадуктаў.
Месца працы, пасада: Усесаюзны навукова-даследчы інстытут камбікормавай прамысловасці (з 1977, старшы навуковы супрацоўнік), Магілёўскі тэхналагічны інстытут (з 1979, дацэнт кафедры захоўваня і тэхналогіі перапрацоўкі зерня, у 1979 і 1981–1982 – загадчык кафедры, 1980–1981 – дэкан механіка-тэхналагічнага факультэта), Магілёўскі камбінат хлебапрадуктаў (з 1988, галоўны інжынер).
Варыянтная форма
Kirèeŭ, Viktar Mihajlavič (нар. 1942) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Влияние гидротехнической обработки на технологические особенности и качество крупы овса и риса : автореферат диссертации ... кандидат технических наук : 05.18.02 / Киреев Виктор Михайлович. — Москва, 1974.
Анкета вучонага (без анкеты).
Киреев Виктор Михайлович // 40 лет Могилевскому государственному университету продовольствия. — Минск, 2013. — С. 86.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2025 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |