На главную |
---|
Справка
Цiхановiч, Алена Фёдараўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1960) |
Нарадзілася 23.08.1960, г. Быхаў, Магілёўская вобласць. Спецыяліст у галіне тэхналогіі апрацоўкі, захоўвання і перапрацоўкі злакавых, бабовых культур, крупяных прадуктаў, плодаагародніннай прадукцыі і вінаградарства. Кандыдат тэхнічных навук (2006), дацэнт (2010).
Адукацыя: Магілёўскі тэхналагічны інстытут (спецыяльнасць "Тэхналогія хлебапякарнай, макароннай і кандытарскай вытворчасцей", 1983; аспірантура, 2002).
Навуковыя інтарэсы: тэхналогія вытворчасці макаронных вырабаў функцыянальнага прызначэння.
Месца працы, пасада: ВА "Гроднахлебпрам (1983, інжынер-тэхнолаг), Гродзенскі хлебазавод (1985, майстар цэха), Магілеўскі малочны камбінат (1986, начальнік АГА), Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 1994, тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі хлебапрадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2018.
E-mail: mgup@mogilev.by
Варыянтная форма
Cihanovič, Alena Fëdaraŭna (нар. 1960) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Разработка технологических основ использования местного сырья в макаронном производстве : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.01 : защищена 31.05.2006 : утверждена 18.10.2006 / Тихонович Елена Федоровна. — Могилев, 2006.
Исследование микроструктуры макаронных изделий из ржаной муки / Е. Ф. Тихонович, Е. А. Назаренко // Safety food production for the healthy nutrition : International Scientific Practical Cоnference : Reports / Latvia University of Agriculture. — Jelgava, 2003. — Р. 32—36.
Исследование свойств крахмала как сырья для изготовления безбелковых макаронных изделий / Е. А Назаренко [и др.] // Вестник Могилевского государственного университета продовольствия. — 2009. — № 1. — С. 44—50.
Анкета вучонага.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
Сайт "eLIBRARY.RU".
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2025 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |