unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Лазовікава, Любоў Уладзіміраўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1983)

    Нарадзілася 03.02.1983, г. Магілёў. Спецыяліст у галіне тэхналогіі і таваразнаўства харчовых прадуктаў, прадуктаў функцыянальнага і спецыялізаванага прызначэння і грамадскага харчавання. Кандыдат тэхнічных навук (2016).
    Адукцыя: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (спецыяльнасць "Вытворчасць прадукцыі і арганізацыя грамадскага харчавання", спецыяльнасць "Бухгалтарскі ўлік, аналіз і аўдыт", 2005; аспірантура, 2009).
    Навуковыя інтарэсы: распрацоўка і аптымізацыя навукова абгрунтаваных тэхналогій вытворчасці пекціну.
    Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 2005, хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра "Тэхналогія прадукцыі грамадскага харчавання і мясапрадуктаў", дацэнт). Інфармацыя на 2018.
    E-mail: lyu-azarova@yandex.ru

        Варыянтная форма
    Azarava, Lûboŭ Uladzimiraŭna (нар. 1983) (дзявочае прозвішча)
    Lazovikava, Lûboŭ Uladzimiraŭna (нар. 1983)
    Азарава, Любоў Уладзіміраўна (нар. 1983) (дзявочае прозвішча)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Хіміка-тэхналагічны факультэт
    Лазовикова, Любовь Владимировна (кандидат технических наук ; технология продовольственных продуктов ; род. 1983) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Технология подготовки выжимок яблок и производства из них пектина : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.15 : защищена 05.01.2016 : утверждена 30.03.2016 / Лазовикова Любовь Владимировна. — Могилев, 2015.
    Выбор режимных параметров двухстадийного гидролиза выжимок яблок / З. В. Василенко [и др.] // Вестник Могилевского государственного университета продовольствия. — 2010. — № 1. — С. 3—8.
    Исследование процесса сушки яблочных выжимок в виброкипящем слое / З. В. Василенко [и др.] // Хранение и переработка сельхозсырья. — 2009. — № 5. — С. 10—12.
    Оптимизация процесса сушки яблочных выжимок в многозональном аппарате виброкипящего слоя / З. В. Василенко [и др.] // Вестник Могилевского государственного университета продовольствия. — 2013. — № 1. — С. 3—7.
    Анкета вучонага.
    Фатаграфія.
    Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
    Сайт "eLIBRARY.RU".