unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Прахарцова, Таццяна Валер'еўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1982)

    Нарадзілася 28.02.1982, г. Ліда, Гродзенская вобласць. Спецыяліст у галіне тэхналогіі харчовых прадуктаў. Кандыдат тэхнічных навук (2011).
    Адукацыя: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (специальность "Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі харчовай расліннай сыравіны", 2004; аспірантура, спецыяльнасць "Тэхналогія апрацоўкі, захоўвання і перапрацоўкі злакавых, бабовых культур, крупяных прадуктаў, плодаагародніннай прадукцыі і вінаградарства", 2007).
    Навуковыя інтарэсы: тэхналогія вытворчасці абсмажаных прадуктаў з бульбы; тэхналогія вытворчасці алею з алейнай сыравіны беларускай селекцыі.
    Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 2004, тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі хлебапрадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2018.
    E-mail: prohorcova@tut.by

        Варыянтная форма
    Praharcova, Taccâna Valer'eŭna (нар. 1982)
    Ûrčahak, Taccâna Valer'eŭna (нар. 1982) (дзявочае прозвішча)
    Юрчак, Таццяна Валер'еўна (род. 1982) (дзявочае прозвішча)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Тэхналагічны факультэт
    Прохорцова, Татьяна Валерьевна (кандидат технических наук ; технология продовольственных продуктов ; род. 1982) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Технология производства хрустящего картофеля из сортов белорусской селекции : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.01 : защищена 01.03.2011 : утверждена 27.04.2011 / Прохорцова Татьяна Валерьевна. — Могилев, 2010.
    Анкета вучонага.
    Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.