![]() |
На главную | ![]() | ![]() |
---|
Справка
Прахарцова, Таццяна Валер'еўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1982) |
Нарадзілася 28.02.1982, г. Ліда, Гродзенская вобласць. Спецыяліст у галіне тэхналогіі харчовых прадуктаў. Кандыдат тэхнічных навук (2011).
Адукацыя: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (специальность "Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі харчовай расліннай сыравіны", 2004; аспірантура, спецыяльнасць "Тэхналогія апрацоўкі, захоўвання і перапрацоўкі злакавых, бабовых культур, крупяных прадуктаў, плодаагародніннай прадукцыі і вінаградарства", 2007).
Навуковыя інтарэсы: тэхналогія вытворчасці абсмажаных прадуктаў з бульбы; тэхналогія вытворчасці алею з алейнай сыравіны беларускай селекцыі.
Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 2004, тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі хлебапрадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2018.
E-mail: prohorcova@tut.by
Варыянтная форма
Praharcova, Taccâna Valer'eŭna (нар. 1982) |
Ûrčahak, Taccâna Valer'eŭna (нар. 1982) (дзявочае прозвішча) |
Юрчак, Таццяна Валер'еўна (род. 1982) (дзявочае прозвішча) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Технология производства хрустящего картофеля из сортов белорусской селекции : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.01 : защищена 01.03.2011 : утверждена 27.04.2011 / Прохорцова Татьяна Валерьевна. — Могилев, 2010.
Анкета вучонага.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2025 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |