![]() |
На главную | ![]() | ![]() |
---|
Справка
Сычова, Еўдакія Міхайлаўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1944) |
Нарадзілася 22.05.1944, с. Пакроўскае, Станаўлянскі раён, Ліпецкая вобласць, Расія. Спецыяліст у галіне захоўвання і перапрацоўкі зерня. Кандыдат тэхнічных навук (1970).
Адукацыя: Маскоўскі тэхналагічны інстытут харчовай прамысловасці (спецыяльнасць "Захоўванне і тэхналогія перапрацоўкі зерня", 1966; аспірантура, спецыяльнасць "Захоўванне зерня (элеватарна-складская гаспадарка)", 1970).
Науковыя інтарэсы: даследаванне якаснага патэнцыялу сартавых рэсурсаў зерня розных культур, якія вырошчваюцца ў Рэспубліцы Беларусь, з мэтай рацыянальнага іх выкарыстання; фартыфікацыя мукі.
Месца працы, пасада: Усходне-Сібірскі тэхналагічны інстытут (1970–1976, дацэнт кафедры захоўвання і перапрацоўкі зерня, намеснік дэкана інжынерна-эканамічнага факультэта), Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 1976, тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі хлебапрадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2017.
Узнагароды: нагрудны знак "Выдатнік адукацыі" (2008).
Варыянтная форма
Sychova, D. M. (нар. 1944) (англійская мова) |
Sychova, Yeudakiya (нар. 1944) (англійская мова) |
Syčova, Eŭdakiâ Mihajlaŭna (нар. 1944) |
Сычова, Дзіна Міхайлаўна (нар. 1944) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Физико-химические и биохимические изменения в зерне овса при хранении : диссертация ... кандидата технических наук : 05.375 : защищена 24.06.1970 : утверждена 15.07.1970 / Сычева Евдокия Михайловна. — Москва, 1970.
Технология отрасли : конспект лекций / Д. М. Сычева, О. Д. Цедик. — Могилев, 2007. (Форма імя: Дина.)
Основные направления совершенствования ассортимента и технологий мучных продуктов питания на основе местных сырьевых ресурсов / [Е. А. Назаренко и др.] // Сборник научных трудов по материалам V Международной научно-технической конференции "Техника и технология пищевых производств". — Могилев, 2005. — С. 19—22.
Production flour with improving mineral composition / Y. V. Neliubina, D. M. Sychova, A. A. Morozova // New technologies in tradicional food : Reports International Scientific Practical Conference / Latvia University of Agriculture. — Jelgava, 2005. — P. 43—48.
Анкета вучонага.
Сычева Дина Михайловна // 40 лет Могилевскому государственному университету продовольствия. — Минск, 2013. — С. 113.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
Зводны электронны каталог бібліятэк Беларусі.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2023 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |