На главную |
---|
Справка
Каралёва, Лідзія Міхайлаўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1953) |
Нарадзілася 23.04.1953, г. Поркала-Уд, Ленінградская вобласць, Расія. Спецыяліст у галіне біятэхналогіі харчовых прадуктаў (харчовая прамысловасць). Кандыдат тэхнічных навук (2008), дацэнт (2011).
Адукацыя: Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт імя У. І. Леніна (спецыяльнасць "Біялогія", 1975; аспірантура, спецыяльнасць "Біяхімія", 1980).
Науковыя інтарэсы: біяхімія; тэхналогія безалкагольных напіткаў браджэння; зброджваючыя кампаненты.
Месца працы, пасада: Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт імя У. І. Леніна (1977–1984), Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (1975–1977 і з 1980, тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі харчовых вытворчасцей, дацэнт). Інфармацыя на 2016.
E-mail: klm230409@rambler.ru
Варыянтная форма
Karalëva, Lidziâ Mihajlaŭna (нар. 1953) |
Якірэвіч, Лідзія Міхайлаўна (нар. 1953) (дзявочае прозвішча) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Биотехнология натуральных безалкогольных напитков брожения на основе рисового гриба : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.07 : защищена 25.11.2008 : утверждена 11.03.2009 / Королева Лидия Михайловна. — Могилев, 2008.
Доклиническая комплексная оценка свойств напитка брожения на основе рисового гриба / Е. А. Цед, З. В. Василенко, Л. Н. Николаевич, Л. М. Королева, С. В. Волкова // Пиво и напитки. — 2012. — № 5. — С. 64—66.
Идентификация микробного состава поликультуры рисового гриба как основы получения ферментированных безалкогольных напитков / Л. М. Королева, Е. А. Цед, Н. К. Коваленко, С. С. Нагорная // Пиво и напитки. — 2007. — № 2. — С. 40—42.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |