![]() |
На главную | ![]() | ![]() |
---|
Справка
Саманкова, Наталля Віктараўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1977) |
Нарадзілася 01.01.1977, г. Крычаў, Магілёўская вобласць. Спецыяліст у галіне тэхналогіі апрацоўкі, захоўвання і перапрацоўкі злакавых, бабовых культур, крупяных прадуктаў, пладова-агародніннай прадукцыі і вінаградарства. Кандыдат тэхнічных навук (2011).
Адукацыя: Беларускі дзяржаўны тэхналагічны ўніверсітэт (спецыяльнасць "Хімічная тэхналогія вытворчасці і перапрацоўкі неарганічных матэрыялаў", 1999), Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (аспірантура, 2011).
Навуковыя інтарэсы: сокі і сокавая прадукцыя.
Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 1999, тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі харчовых вытворчасцей, загадчык кафедры). Інфармацыя на 2016.
Узнагароды: Ганаровая грамата Беларускага дзяржаўнага канцэрна харчовай прамысловасці (2013).
E-mail: samankova@list.ru
Варыянтная форма
Samankova, Natallâ Viktaraŭna (нар. 1977) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Технология производства консервированных морсов с использованием новых сортов аронии черноплодной и рябины обыкновенной : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.01 : защищена 04.07.2011 : утверждена 12.10.2011 / Саманкова Наталья Викторовна. — Могилев, 2011.
Анкета вучонага.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
Зводны электронны каталог бібліятэк Беларусі.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2023 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |