unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Саманкова, Наталля Віктараўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1977)

    Нарадзілася 01.01.1977, г. Крычаў, Магілёўская вобласць. Спецыяліст у галіне тэхналогіі апрацоўкі, захоўвання і перапрацоўкі злакавых, бабовых культур, крупяных прадуктаў, пладова-агародніннай прадукцыі і вінаградарства. Кандыдат тэхнічных навук (2011).
    Адукацыя: Беларускі дзяржаўны тэхналагічны ўніверсітэт (спецыяльнасць "Хімічная тэхналогія вытворчасці і перапрацоўкі неарганічных матэрыялаў", 1999), Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (аспірантура, 2011).
    Навуковыя інтарэсы: сокі і сокавая прадукцыя.
    Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 1999, тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі харчовых вытворчасцей, загадчык кафедры). Інфармацыя на 2016.
    Узнагароды: Ганаровая грамата Беларускага дзяржаўнага канцэрна харчовай прамысловасці (2013).
    E-mail: samankova@list.ru

        Варыянтная форма
    Samankova, Natallâ Viktaraŭna (нар. 1977)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Тэхналагічны факультэт
    Саманкова, Наталья Викторовна (кандидат технических наук ; технология продовольственных продуктов ; род. 1977) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Технология производства консервированных морсов с использованием новых сортов аронии черноплодной и рябины обыкновенной : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.01 : защищена 04.07.2011 : утверждена 12.10.2011 / Саманкова Наталья Викторовна. — Могилев, 2011.
    Анкета вучонага.
    Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.