unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Волкава, Святлана Уладзіміраўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1974)

    Нарадзілася 28.02.1974, г. Магілёў. Спецыяліст у галіне біятэхналогіі харчовых прадуктаў. Кандыдат тэхнічных навук (2010), дацэнт (2013).
    Адукацыя: Магілёўскі тэхналагічны інстытут (спецыяльнасць "Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі зерня", 1996), Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (аспірантура, спецыяльнасць "Біятэхналогія харчовых прадуктаў (харчовая прамысловасць)", 2007).
    Навуковыя інтарэсы: тэхналогія вытворчасці спірту, лікёра-гарэлачных вырабаў, піва, безалкагольных напіткаў, квасу.
    Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 1999, тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі харчовых вытворчасцей, дацэнт). Інфармацыя на 2016.
    E-mail: svetllana08@mail.ru

        Варыянтная форма
    Volkava, Svâtlana Uladzimiraŭna (нар. 1974)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Тэхналагічны факультэт
    Волкова, Светлана Владимировна (кандидат технических наук ; технология продовольственных продуктов ; род. 1974) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Технология производства пищевого этилового спирта на основе использования овса голозерного белорусской селекции : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.07 : защищена 12.03.2010 : утверждена 19.05.2010 / Волкова Светлана Владимировна. — Могилев, 2010.
    Исследование влияния вида зерновой культуры на аминокислотный состав спиртового сусла и биохимические процессы при его сбраживании / З. В. Василенко [и др.] // Весці Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі. Серыя аграрных навук. — 2010. — № 3. — С. 111—117.
    Доклиническая комплексная оценка свойств напитка брожения на основе рисового гриба / Е. А. Цед [и др.] // Пиво и напитки. — 2012. — № 5. — С. 64—66.
    Анкета вучонага.
    Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.