![]() |
На главную | ![]() | ![]() |
---|
Справка
Смагін, Аляксей Міхайлавіч (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1945) |
Нарадзіўся 23.10.1945, в. Паліванава, Вадзінскі раён, Пензенская вобласць, Расія. Спецыяліст у галіне таваразнаўства харчовых прадуктаў і тэхналогіі прадуктаў грамадскага харчавання. Кандыдат тэхнічных навук (1975), дацэнт (1980).
Адукацыя: Ленінградскі інстытут савецкага гандлю імя Ф. Энгельса (спецыяльнасць "Тэхналогія і арганізацыя грамадскага харчавання", 1970; аспірантура, 1974).
Навуковыя інтарэсы: стабілізацыя працэсаў акіслення тлушчоў і харчовых прадуктаў антыаксідантамі.
Месца працы, пасада: рэстаран "..." г. Уладзімір (1970, намеснік дырэктара), Аб'яднаная дырэкцыя грамадскага харчавання г. Суздаль (1971, дырэктар), Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 1975, хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі грамадскага харчавання і мясапрадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2016.
Варыянтная форма
Smagin, Alâksej Mihajlavič (нар. 1945) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Разработка технологии производства охлажденных натуральных мясных рубленых полуфабрикатов высокой степени готовности : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.16 : защищена 00.00.1975 : утверждена 00.00.1976 / Смагин Алексей Михайлович. — Ленинград, 1975.
Антиоксидантная активность дилудина в пищевых продуктах / А. М. Смагин // Хранение и переработка сельхозсырья. — 1998. — № 6. — С. 25—26.
Анкета вучонага.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
Зводны электронны каталог бібліятэк Беларусі.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2023 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |