На главную |
---|
Справка
Рамашыхін, Павел Альбертавіч (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1961) |
Нарадзіўся 22.05.1961, г. Беразнікі, Пермская вобласць, Расія. Спецыяліст у галіне тэхналогіі грамадскага харчавання. Кандыдат тэхнічных навук (1990), дацэнт (1991).
Адукацыя: Маскоўскі інстытут народнай гаспадаркі імя Г. В. Пляханава (спецыяльнасць "Тэхналогія і арганізацыя грамадскага харчавання", 1983; аспірантура, 1990).
Навуковыя інтарэсы: распрацоўка навукова абгрунтаваных рэцэптур і тэхналогій блюдаў і кулінарных вырабаў функцыянальнага і спецыялізаванага харчавання.
Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 1985, хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі грамадскага харчавання і мясапрадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2016.
E-mail: Pavel_romashihin@inbox.ru
Варыянтная форма
Ramašyhin, Pavel Al'bertavič (нар. 1961) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Разработка технологии продуктов общественного питания с использованием какаовеллы : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.16 / Ромашихин Павел Альбертович. — Москва, 1990.
Разработка технологии белкового крема с инулином / З. В. Василенко, О. В. Мацикова, Т. Н. Болашенко, П. А. Ромашихин // Научна конференция с международно участие "Хранителна наука, техника и технологии 2012" : научни трудове, Пловдив, 19—20 октомври, 2012. — Пловдив, 2012. — Т. 59. — С. 461—463.
Анкета вучонага.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |