На главную |
---|
Справка
Балашэнка, Таццяна Мікалаеўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1973) |
Нарадзілася 11.03.1973, г. Магілёў. Спецыяліст у галіне тэхналогіі і таваразнаўства харчовых прадуктаў, прадуктаў функцыянальнага і спецыялізаванага прызначэння і грамадскага харчавання. Кандыдат тэхнічных навук (2011), дацэнт (2013).
Адукацыя: Магілёўскі тэхналагічны інстытут (спецыяльнасць "Тэхналогія прадукцыі грамадскага харчавання", 1995), Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (аспірантура, 2008).
Навуковыя інтарэсы: распрацоўка новых тэхналогій і рэцэптур прадуктаў харчавання функцыянальнага прызначэння, у тым ліку абагачаных эсэнцыяльнымі нутрыентамі; эмульсійныя прадукты харчавання.
Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 1995, хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі грамадскага харчавання і мясапрадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2016.
Узнагароды: Грамата Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь (2013).
E-mail: tatyana-bola@yandex.ru
Варыянтная форма
Balašènka, Taccâna Mikalaeŭna (нар. 1973) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Технология производства майонеза функционального назначения и продуктов с его использованием : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.15 : защищена 01.03.2011 : утверждена 27.04.2011 / Болашенко Татьяна Николаевна. — Могилев, 2010.
Разработка технологии белкового крема с инулином / З. В. Василенко, О. В. Мацикова, Т. Н. Болашенко, П. А. Ромашихин // Научна конференция с международно участие "Хранителна наука, техника и технологии 2012" : научни трудове, Пловдив, 19—20 октомври, 2012. — Пловдив, 2012. — Т. 59. — С. 461—463.
Анкета вучонага.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |