unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Балашэнка, Таццяна Мікалаеўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1973)

    Нарадзілася 11.03.1973, г. Магілёў. Спецыяліст у галіне тэхналогіі і таваразнаўства харчовых прадуктаў, прадуктаў функцыянальнага і спецыялізаванага прызначэння і грамадскага харчавання. Кандыдат тэхнічных навук (2011), дацэнт (2013).
    Адукацыя: Магілёўскі тэхналагічны інстытут (спецыяльнасць "Тэхналогія прадукцыі грамадскага харчавання", 1995), Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (аспірантура, 2008).
    Навуковыя інтарэсы: распрацоўка новых тэхналогій і рэцэптур прадуктаў харчавання функцыянальнага прызначэння, у тым ліку абагачаных эсэнцыяльнымі нутрыентамі; эмульсійныя прадукты харчавання.
    Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 1995, хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі грамадскага харчавання і мясапрадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2016.
    Узнагароды: Грамата Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь (2013).
    E-mail: tatyana-bola@yandex.ru

        Варыянтная форма
    Balašènka, Taccâna Mikalaeŭna (нар. 1973)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Хіміка-тэхналагічны факультэт
    Болашенко, Татьяна Николаевна (кандидат технических наук ; технология продовольственных продуктов ; род. 1973) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Технология производства майонеза функционального назначения и продуктов с его использованием : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.15 : защищена 01.03.2011 : утверждена 27.04.2011 / Болашенко Татьяна Николаевна. — Могилев, 2010.
    Разработка технологии белкового крема с инулином / З. В. Василенко, О. В. Мацикова, Т. Н. Болашенко, П. А. Ромашихин // Научна конференция с международно участие "Хранителна наука, техника и технологии 2012" : научни трудове, Пловдив, 19—20 октомври, 2012. — Пловдив, 2012. — Т. 59. — С. 461—463.
    Анкета вучонага.
    Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.