На главную |
---|
Справка
Беразнёва, Таццяна Валянцінаўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1951) |
Нарадзілася 09.09.1951, г. Кейла, Эстонія. Спецыяліст у галіне тэхналогіі прадуктаў грамадскага харчавання. Кандыдат тэхнічных навук (1998), дацэнт (2000).
Адукацыя: Магілёўскі тэхналагічны інстытут (спецыяльнасць "Тэхналогія і арганізацыя грамадскага харчавання", 1975; аспірантура, 1994).
Навуковыя інтарэсы: распрацоўка навукова абгрунтаваных рэцэптур і тэхналогій мясапрадуктаў.
Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 1976, хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі грамадскага харчавання і мясапрадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2016.
Узнагароды: Грамата Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь (2006) і інш.
Варыянтная форма
Beraznëva, Taccâna Valâncinaŭna (нар. 1951) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Разработка технологии сладкой взбивной продукции на основе картофеля : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.16 : защищена 01.07.1998 : утверждена 00.00.0000 / Березнева Татьяна Валентиновна. — Могилев, 1998.
Антиоксидантная активность бутилокситолуола в пищевых продуктах / А. М. Смагин, Д. А. Смагин, Т. В. Березнева // Вестник Могилевского государственного университета продовольствия. — 2011. — № 2. — С. 40—43.
Анкета вучонага.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |