На главную |
---|
Справка
Андрэева, Ірына Ігнацьеўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1958) |
Нарадзілася 05.11.1958, станцыя Заслонава, Лепельскі раён, Віцебская вобласць. Спецыяліст у галіне таваразнаўства харчовых прадуктаў і тэхналогіі грамадскага харчавання. Кандыдат тэхнічных навук (2005), дацэнт (2008).
Адукацыя: Магілёўскі тэхналагічны інстытут (спецыяльнасць "Тэхналогія і арганізацыя грамадскага харчавання", 1980; аспірантура, 1998).
Навуковыя інтарэсы: распрацоўка навукова абгрунтаваных рэцэптур і тэхналогій мясапрадуктаў.
Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі грамадскага харчавання і мясапрадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2016.
Варыянтная форма
Andrèeva, Iryna Ignac'eŭna (нар. 1958) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Разработка малоотходной технологии переработки нестандартных тушек и частей тушек цыплят-бройлеров : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.15 : защищена 11.03.2005 : утверждена 15.06.2005 / Андреева Ирина Игнатьевна. — Могилев, 2005.
Анкета вучонага.
Фатаграфія.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |