unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Глушакоў, Міхаіл Аляксандравіч (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1983)

    Нарадзіўся 21.12.1983, г. Рагачоў, Гомельская вобласць. Спецыяліст у галіне тэхналогіі харчовых прадуктаў. Кандыдат тэхнічных навук (2010).
    Адукацыя: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (спецыяльнасць "Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны", "Тэхналогія малака і малочных прадуктаў", 2006; аспірантура, спецыяльнасць "Тэхналогія мясных, малочных, рыбных прадуктаў і халадзільных вытворчасцей", 2009).
    Навуковыя інтарэсы: распрацоўка тэхналогійі метадаў даследаванняў у малочнай прамысловасці.
    Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 2006, хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі малака і малочных прадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2016.
    Узнагароды: стыпендыя Прэзідэнта Рэспублікі Беларусь (2005, 2006, 2009, 2013).
    E-mail: gluschakov_m_a@mail.ru

        Варыянтная форма
    Glušakoŭ, Mihail Alâksandrovič (нар. 1983)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Хіміка-тэхналагічны факультэт
    Глушаков, Михаил Александрович (кандидат технических наук ; технология продовольственных продуктов ; род. 1983) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Технология производства ферментированного термокислотного сыра повышенной жирности : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.04 : защищена 27.05.2010 : утверждена 29.09.2010 / Глушаков Михаил Александрович. — Могилев, 2010.
    Влияние раздельной гомогенизации молочной смеси на реологические свойства полножирных термокислотных сыров / Т. И. Шингарева, Н. Н. Курилович, М. А. Глушаков // Молочна промисловість. — 2009. — № 3. — С. 50—53.
    Моделирование процесса термокислотной коагуляции молочных белков / М. А. Глушаков, Т. И. Шингарева // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції, 27—28 листопада 2007 р. — Київ, 2007. — С. 21.
    Повышение эффективности производства нежирной белковой массы способом термокислотной коагуляции / Т. И. Шингарева, Г. И. Раманаускас, М. А. Глушаков // Вестник Могилевского государственного университета продовольствия. — 2011. — № 2. — С. 44—48.
    Анкета вучонага.
    Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.