![]() |
На главную | ![]() | ![]() |
---|
Справка
Гушча, Наталля Фёдараўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1981) |
Нарадзілася 15.04.1981, г. Магілёў. Спецыяліст у галіне тэхналогіі мясных, малочных, рыбных прадуктаў і халадзільных вытворчасцей. Кандыдат тэхнічных навук (2010).
Адукацыя: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (спецыяльнасць "Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны", кваліфікацыя "Інжынер-тэхнолаг", 2003; аспірантура, 2008).
Навуковыя інтарэсы: кісламалочныя прадукты з функцыянальнымі ўласцівасцямі; прабіятычныя прадукты.
Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 2003, хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі малака і малочных прадуктаў, дацэнт, адначасова ў 0000–0000 – загадчык аспірантуры). Інфармацыя на 2016.
E-mail: konafe@mail.ru
Варыянтная форма
Gušca, Natallâ Fëdaraŭna (нар. 1981) |
Karotčanka, Natallâ Fëdaraŭna (нар. 1981) |
Каротчанка, Наталля Фёдараўна (нар. 1981) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Технология производства кисломолочного продукта, обогащенного кальцием и пробиотической микрофлорой : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.04 : защищена 27.05.2010 : утверждена : 29.09.2010 / Коротченко Наталья Федоровна. — Могилев, 2010.
Использование кальцийсодержащих добавок в производстве кисломолочных продуктов / Т. Л. Шуляк, Н. Ф. Коротченко, Т. Н. Гацко // Вестник Могилевского государственного университета продовольствия. — 2007. — № 2. — С. 59—64.
Анкета вучонага.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
Зводны электронны каталог бібліятэк Беларусі.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2023 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |