unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Гушча, Наталля Фёдараўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1981)

    Нарадзілася 15.04.1981, г. Магілёў. Спецыяліст у галіне тэхналогіі мясных, малочных, рыбных прадуктаў і халадзільных вытворчасцей. Кандыдат тэхнічных навук (2010).
    Адукацыя: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (спецыяльнасць "Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны", кваліфікацыя "Інжынер-тэхнолаг", 2003; аспірантура, 2008).
    Навуковыя інтарэсы: кісламалочныя прадукты з функцыянальнымі ўласцівасцямі; прабіятычныя прадукты.
    Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 2003, хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі малака і малочных прадуктаў, дацэнт, адначасова ў 0000–0000 – загадчык аспірантуры). Інфармацыя на 2016.
    E-mail: konafe@mail.ru

        Варыянтная форма
    Gušca, Natallâ Fëdaraŭna (нар. 1981)
    Karotčanka, Natallâ Fëdaraŭna (нар. 1981)
    Каротчанка, Наталля Фёдараўна (нар. 1981)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Хіміка-тэхналагічны факультэт
    Гуща, Наталья Федоровна (кандидат технических наук ; технология продовольственных продуктов ; род. 1981) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Технология производства кисломолочного продукта, обогащенного кальцием и пробиотической микрофлорой : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.04 : защищена 27.05.2010 : утверждена : 29.09.2010 / Коротченко Наталья Федоровна. — Могилев, 2010.
    Использование кальцийсодержащих добавок в производстве кисломолочных продуктов / Т. Л. Шуляк, Н. Ф. Коротченко, Т. Н. Гацко // Вестник Могилевского государственного университета продовольствия. — 2007. — № 2. — С. 59—64.
    Анкета вучонага.
    Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.