На главную |
---|
Справка
Скокава, Вольга Іванаўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1981) |
Нарадзілася 09.04.1981, г. Дрыбін, Магілёўская вобласць. Спецыяліст у галіне тэхналогіі мясных, малочных, рыбных прадуктаў і халадзільных вытворчасцей. Кандыдат тэхнічных навук (2008).
Адукацыя: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (спецыяльнасць "Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны", кваліфікацыя "Інжынер-тэхнолаг", 2003; аспірантура, 2006).
Навуковыя інтарэсы: ферментацыя малочной сыроваткі.
Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 2004, хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі малака і малочных прадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2016.
E-mail: ol.skokowa@yandex.ru
Варыянтная форма
Skokava, Vol'ga Ivanaŭna (нар. 1981) |
Купцова, Вольга Іванаўна (нар. 1981) (дзявочае прозвішча) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Научно-практические основы ферментации молочной сыворотки и ее применение при производстве сыра с термокислотной коагуляцией белков молока : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.04 : защищена 03.04.2008 : утверждена 11.06.2008 / Купцова Ольга Ивановна. — Могилев, 2008.
Изучение процесса изомеризации лактозы в молочной сыворотке / Т. И. Шингарева, О. И. Купцова, А. А. Ажанилок // Пищевая промышленность. — Минск, 2010. — № 3. — С. 21—22.
Анкета вучонага.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |