unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Скокава, Вольга Іванаўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1981)

    Нарадзілася 09.04.1981, г. Дрыбін, Магілёўская вобласць. Спецыяліст у галіне тэхналогіі мясных, малочных, рыбных прадуктаў і халадзільных вытворчасцей. Кандыдат тэхнічных навук (2008).
    Адукацыя: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (спецыяльнасць "Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны", кваліфікацыя "Інжынер-тэхнолаг", 2003; аспірантура, 2006).
    Навуковыя інтарэсы: ферментацыя малочной сыроваткі.
    Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 2004, хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі малака і малочных прадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2016.
    E-mail: ol.skokowa@yandex.ru

        Варыянтная форма
    Skokava, Vol'ga Ivanaŭna (нар. 1981)
    Купцова, Вольга Іванаўна (нар. 1981) (дзявочае прозвішча)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Хіміка-тэхналагічны факультэт
    Скокова, Ольга Ивановна (кандидат технических наук ; технология продовольственных продуктов ; род. 1981) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Научно-практические основы ферментации молочной сыворотки и ее применение при производстве сыра с термокислотной коагуляцией белков молока : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.04 : защищена 03.04.2008 : утверждена 11.06.2008 / Купцова Ольга Ивановна. — Могилев, 2008.
    Изучение процесса изомеризации лактозы в молочной сыворотке / Т. И. Шингарева, О. И. Купцова, А. А. Ажанилок // Пищевая промышленность. — Минск, 2010. — № 3. — С. 21—22.
    Анкета вучонага.
    Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.