unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Шуляк, Таццяна Леанідаўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1960)

    Нарадзілася 26.02.1960, пас. Тракт, Чыгуначны раён, Комі, Расія. Спецыяліст у галіне тэхналогіі малочных прадуктаў. Кандыдат тэхнічных навук (2000), дацэнт (2003).
    Адукацыя: Магілёўскі тэхналагічны інстытут (спецыяльнасць "Тэхналогія малака і малочных прадуктаў", кваліфікацыя "Інжынер-тэхнолаг", 1982).
    Навуковыя інтарэсы: хімія і фізіка малака і малочных прадуктаў; мікрабіялогія малака і малочных прадуктаў; малочныя прадукты функцыянальнага прызначэння.
    Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 1982, кафедра арганічнай і біялагічнай хіміі, лабарант, з 1988 – хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі малака і малочных прадуктаў, дацэнт). Інфармацыя на 2016.
    Узнагароды: ганаровыя граматы Міністэрства сельскай гаспадаркі Рэспублікі Беларусь (2008), Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь (2010).
    E-mail: tashu@list.ru

        Варыянтная форма
    Šulâk, Taccâna Leanidaŭna (нар. 1960)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Хіміка-тэхналагічны факультэт
    Шуляк, Татьяна Леонидовна (кандидат технических наук ; технология продовольственных продуктов ; род. 1960) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Подбор и использование протеолитически активных молочнокислых стрептококков в производстве сыров с низкой температурой второго нагревания : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.04 : защищена 07.06.2000 : утверждена 13.10.2000 / Шуляк Татьяна Леонидовна. — Могилев, 2000.
    Исследование реологических свойств кисломолочных продуктов функционального назначения / Т. Л. Шуляк, В. А. Шуляк, Н. Ф. Коротченко // Молочна промисловість. — 2009. — № 2. — С. 49—52.
    Определение левомицетина в молоке / Т. Л. Шуляк, Н. Ф. Коротченко, Н. П. Герасимова // Хранение и переработка сельхозсырья. — 2008. — № 5. — С. 31—34.
    Анкета вучонага.
    Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.