На главную |
---|
Справка
Шкаброў, Алег Уладзіміравіч (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1980) |
Нарадзіўся 16.02.1980, г. Бабруйск, Магілёўская вобласць. Спецыяліст у галіне тэхналогіі харчовых прадуктаў. Кандыдат тэхнічных навук (2008), дацэнт (2011).
Адукацыя: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (спецыяльнасць "Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны", 2002; аспірантура, спецыяльнасць "Тэхналогія мясных, малочных, рыбных прадуктаў і халадзільных вытворчасцей", 2005).
Навуковыя інтарэсы: тэхналогія мяса і мясных прадуктаў; якасць і бяспека прадукцыі з жывёльнай сыравіны; распрацоўка новых тэхналогій і рэцэптур мясных прадуктаў.
Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 2002, хіміка-тэхналагічны факультэт, кафедра тэхналогіі прадукцыі грамадскага харчавання і мясапрадуктаў, дацэнт, з 2012 – дэкан факультэта). Інфармацыя на 2016.
E-mail: olegshk@tut.by
Варыянтная форма
Škabroŭ, Aleg Uladzimiravič (нар. 1980) |
Shkabrou, Aleh (нар. 1980) (англійская мова) |
Shkabrov, Oleg Vladimirovich (нар. 1980) (англійская мова) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Белоксодержащая добавка из зерна люпина: технология получения и использование в производстве вареных колбасных изделий : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.04 : защищена 03.04.2008 : утверждена 11.06.2008 / Шкабров Олег Владимирович. — Могилев, 2008.
Влияние белоксодержащей добавки из зерна на состав белков вареных колбас / З. В. Василенко, О. В. Шкабров // Научна конференция с международно участие "Хранителна наука, техника и технология", 15—16 октомври, 2010, Пловдив, България. — Пловдив, 2010. — Т. 17, св. 1. — С.
Анкета вучонага.
Шкабров Олег Владимирович // Гордость Беларуси. Молодые, талантливые, одаренные. — Минск, 2015. — С. 272—273.
Фатаграфія.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |