На главную |
---|
Справка
Кандраценка, Раіса Рыгораўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1962) |
Нарадзілася 09.09.1962, г. Магілёў. Спецыяліст у галіне тэхналогіі хлебапякарных, макаронных і кандытарскіх прадуктаў. Кандыдат тэхнічных навук (2001, Расіяя; 2003, Беларусь), дацэнт (2003).
Адукацыя: Магілёўскі тэхналагічны інстытут (спецыяльнасць "Тэхналогія хлебапякарнай, кандытарскай і макароннай вытворчасці", 1984), Маскоўская дзяржаўная тэхналагічная акадэмія (саіскальніцтва, 2000).
Навуковыя інтарэсы: мучныя прадукты харчавання мэтавага прызначэння; харчовыя кампазітныя сумясі; экструзія расліннай сыравіны; мучныя прадукты харчавання функцыянальнага прызначэння; прарошчанае зерне і прадукты на яго аснове; электронныя сродкі навучання ў выкладанні дысцыплін спецыялізацыі; дыстанцыйнае навучанне; методыкі выкладання дысцыплін для студэнтаў завочнай формы адукацыі.
Месца працы, пасада: хлебазавод № 5 г. Мінска (1984–1985, інжынер-тэхнолаг, інжынер-мікрабіёлаг), Магілёўскі аблспажыўсаюз (1986–1987, інжынер-тэхнолаг аддзел хлебапячэння), Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (у 1987–1989 – малодшы навуковы супрацоўнік кафедры біяхіміі і мікрабіялогіі, кафедры тэхналогіі хлебапрадуктаў, з 1989 – дацэнт кафедры тэхналогіі хлебапрадуктаў, з 2005 – дэкан інжынерна-тэхналагічнага факультэта завочнай адукацыі). Інфармацыя на 2016.
Узнагароды: Ганаровая грамата Беларускага дзяржаўнага канцэрна "Белдзяржхарчпром" (2008), Грамата Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь (2009).
E-mail: rgkondratenko@mail.ru
Варыянтная форма
Kandracenka, Raisa Rygoraŭna (нар. 1962) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Разработка технологий и ассортимента мучных кондитерских изделий из тритикалевой муки : диссертация ... кандидата технических наук : 05.18.01 защищена 00.00.0000 : утверждена 00.00.2001 / Кондратенко Раиса Григорьевна. — Москва, 2000.
Анкета вучонага.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |