На главную |
---|
Справка
Нікулін, Уладзімір Іванавіч (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1955) |
Нарадзіўся 22.01.1955, г. Балград, Адэская вобласць, Украіна. Спецыяліст у галіне працэсаў і апаратаў харчовых вытворчасцей. Кандыдат тэхнічных навук (1982), дацэнт (1987).
Адукацыя: Маскоўскі інстытут народнай гаспадаркі імя Г. В. Пляханава (спецыяльнасць "Машыны і апараты харчовых вытворчасцей", 1977), Маскоўскі тэхналагічны інстытут харчовай прамысловасці (аспірантура, 1981).
Навуковыя інтарэсы:
Месца працы, пасада: Кішынёўскі політэхнічны інстытут (1987–1991, дацэнт кафедры "Працэсы і апараты харчовых вытворчасцей"), Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (1977–1987 і з 1991, механічны факультэт, кафедра "Аўтаматызацыя тэхналагічных працэсаў і вытворчасцей", дацэнт). Інфармацыя на 2016.
Узнагароды: Грамата Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь (2005), Ганаровая грамата Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь (2010).
Варыянтная форма
Nikulin, Uladzimir Ivanavič (нар. 1955) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Усовершенствование процесса сушки желатина : автореферат диссертации ... кандидата технических наук : 05.18.12 / Никулин Владимир Иванович. — Москва, 1981. (Информация: дата защиты – 26.12.1981.)
Время пребывания продуктов в проточном виброкипящем слое / В. И. Никулин, Ю. З. Альтшулер, А. С. Гинзбург // Известия высших учебных заведений. Пищевая технология. — 1984. — № 6. — С. 79—82.
Анкета вучонага.
Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |