unicat.nlb.by  
На главную

Справка

Абрамовiч, Надзея Вiктараўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1957)

    Нарадзілася 30.01.1957, г. Крустпілс (Екабпілс), Латвія. Спецыяліст у галіне таваразнаўства харчовых прадуктаў і тэхналогіі прадуктаў грамадскага харчавання. Кандыдат тэхнічных навук (1989), дацэнт (1991).
    Адукацыя: Магілёўскі тэхналагічны інстытут (спецыяльнасць "Тэхналогія і арганізацыя грамадскага харчавання", кваліфікацыя "Інжынер-тэхнолаг", 1979), Маскоўскі інстытут народнай гаспадаркі імя Г. В. Пляханава (аспірантура, спецыяльнасць "Тэхналогія прадуктаў грамадскага харчавання", 1988).
    Навуковыя інтарэсы: тэхналогія і таваразнаўства харчовых прадуктаў; кіраванне якасцю харчовых прадуктаў.
    Месца працы, пасада: Магілёўскі дзяржаўны ўніверсітэт харчавання (з 1982, малодшы науковы супрацоўнік, асістэнт, дацэнт кафедры тэхналогіі і арганізацыі грамадскага харчавання, дацэнт кафедры таваразнаўства і арганізацыі грамадскага харчавання, з 2001 – дэкан эканамічнага факультэта). Інфармацыя на 2013.
    E-mail: nvab@mail.ru

        Варыянтная форма
    Abramovič, Nadzeâ Viktaraŭna (нар. 1957)

        Гл. таксама
    Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт харчовых і хімічных тэхналогій (Магілёў). Эканамічны факультэт
    Абрамович, Надежда Викторовна (кандидат технических наук ; технология продовольственных продуктов ; род. 1957) (на іншай мове)

        Крыніцы інфармацыі
    Технология кулинарной продукции с пюре из выжимок черноплодной рябины : диссертация … кандидата технических наук : 05.18.16 : защищена 20.04.1989 : утверждена 01.11.1989 / Абрамович Надежда Викторовна. — Москва, 1989.
    Использование нетрадиционных видов сырья в производстве продуктов питания / П. А. Ромашихин, Н. В. Абрамович // Сборник научных трудов : к 30-летию Могилевского государственного университета продовольствия. — Минск, 2003. — С. 133—137.
    К вопросу обеспечения безопасности продукции общественного питания на основе системы НАССР / Н. В. Абрамович // Совершенствование технологии и техники производства пищевых продуктов : сборник трудов Международной научно-практической конференции (май, 2011). — Кутаиси, 2011. — С. 73—76.
    Анкета вучонага.
    Сайт Магілёўскага дзяржаўнага ўніверсітэта харчавання.