На главную |
---|
Справка
Ягорава, Зінаіда Яўгенаўна (кандыдат тэхнічных навук ; тэхналогія харчовых прадуктаў ; нар. 1955) |
Нарадзілася 26.10.1955, в. Барава, Іўеўскі раён, Гродзенская вобласць. Спецыяліст у галіне тэхналогіі кансерваваных харчовых прадуктаў. Кандыдат тэхнічных навук (1983), дацэнт (...).
Адукацыя: Магілёўскі тэхналагічны інстытут (спецыяльнасць "Тэхналогія кансерваваных харчовых прадуктаў", 1977), Адэскі тэхналагічны інстытут харчовай прамысловасці (аспірантура, 1982).
Навуковыя інтарэсы: кансерваванне харчовых прадуктаў; мікрабіялогія прадуктаў расліннага паходжання; мікрабіялагічны кантроль харчовых вытворчасцей; сістэмы менеджменту якасці і бяспекі прадуктаў.
Месца працы, пасада: АКБ бульбаперапрацоўчай прамысловасці (1978–1999), Беларускі дзяржаўны тэхналагічны ўніверсітэт (з 1999, факультэт тэхналогіі арганічных рэчываў, кафедра фізіка-хімічных метадаў сертыфікацыі прадукцыі, дацэнт). Інфармацыя на 2016.
Варыянтная форма
Âgorava, Zinaida Âŭgenaŭna (нар. 1955) |
Гл. таксама
Крыніцы інфармацыі
Микробиологическое исследование производства пищевых концентратов первых обеденных блюд и совершенствование их технологии : автореферат диссертации ... кандидата технических наук : 05.18.13 / Егорова Зинаида Евгеньевна. — Одесса, 1982.
Научные основы новых технологий производства овощных нектаров и цукатов / А. А. Аутко и [др.]. — Минск, 2005.
Оценка соответствия : учебно-методическое пособие / З. Е. Егорова. — Минск, 2009.
Сертификация продовольственных товаров / З. Е. Егорова, Н. Д. Коломиец. — Минск, 2005.
Сертификация и системы аккредитации : учебное пособие / З. Е. Егорова. — Минск, 2006.
Анкета вучонага.
Сайт Беларускага дзяржаўнага тэхналагічнага ўніверсітэта.
Электронны каталог бібліятэкі БДТУ.
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |