unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Справка

Gur, Janna (кулінарыя ; нар. 1958) (англійская мова)

    Месца нараджэння: г. Рыга, Латвія. Выдавец і рэдактар кніг па кулінарыі, кулінарны аглядальнік, спецыяліст па нацыянальнай яўрэйскай і ізраільскай кухне. З 1974 г. жыве і працуе ў Ізраілі. Філолаг і перакладчык па адукацыі, вывучала англійскую мову і літаратуру ў Яўрэйскім універсітэце ў Іерусаліме, абараніла ступень магістра у галіне літаратурнага перакладу (Тэль-Авіўскі ўніверсітэт). Служыла ў ваенна-марскім флоце Ізраіля, дзе выкладала англійскую мову будучым марскім афіцэрам, працавала сцюардэсай. З 1991 г. – сузаснавальніца (разам з мужам) і галоўны рэдактар аднаго з самых буйных іўрытамоўных кулінарных часопісаў "Al Hashulchan" (з 2001 г. – "Аль Hashulchan Media Group", спецыялізаванае выдавецтва па кулінарыі).

        Варыянтная форма імя
    Гур, Жанна (кулинария ; род. 1958) (руская мова)

        Крыніцы iнфармацыі
    Jewish soul food : from Minsk to Marrakesh : more then 100 unforgettable dishes updated for today's kitchen / Janna Gur ; with Nirit Yadin and Ruth Oliver ; photography by Daniel Lailah ; visual concept and food styling by Amit Farber. — New York, 2014.
    БД "VIAF". Віртуальны міжнародны аўтарытэтны файл. Дата звароту: 14.11.2018.
    Сайт "Wikipédia". Дата звароту: 14.11.2018. Год нараджэння: 1958.

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере