![]() БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ | История поисков |
Базовый поиск | Расширенный поиск | Cловари | ГРНТИ | Новые поступления |
---|
Справка
Gur, Janna (кулінарыя ; нар. 1958) (англійская мова) |
Месца нараджэння: г. Рыга, Латвія. Выдавец і рэдактар кніг па кулінарыі, кулінарны аглядальнік, спецыяліст па нацыянальнай яўрэйскай і ізраільскай кухне. З 1974 г. жыве і працуе ў Ізраілі. Філолаг і перакладчык па адукацыі, вывучала англійскую мову і літаратуру ў Яўрэйскім універсітэце ў Іерусаліме, абараніла ступень магістра у галіне літаратурнага перакладу (Тэль-Авіўскі ўніверсітэт). Служыла ў ваенна-марскім флоце Ізраіля, дзе выкладала англійскую мову будучым марскім афіцэрам, працавала сцюардэсай. З 1991 г. – сузаснавальніца (разам з мужам) і галоўны рэдактар аднаго з самых буйных іўрытамоўных кулінарных часопісаў "Al Hashulchan" (з 2001 г. – "Аль Hashulchan Media Group", спецыялізаванае выдавецтва па кулінарыі).
Варыянтная форма імя
Гур, Жанна (кулинария ; род. 1958) (руская мова) |
Крыніцы iнфармацыі
Jewish soul food : from Minsk to Marrakesh : more then 100 unforgettable dishes updated for today's kitchen / Janna Gur ; with Nirit Yadin and Ruth Oliver ; photography by Daniel Lailah ; visual concept and food styling by Amit Farber. — New York, 2014.
БД "VIAF". Віртуальны міжнародны аўтарытэтны файл. Дата звароту: 14.11.2018.
Сайт "Wikipédia". Дата звароту: 14.11.2018. Год нараджэння: 1958.
Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |