unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Справка

АБАГАЧЭННЕ ХАРЧОВЫХ ПРАДУКТАЎ

    Дабаўленне да прадуктаў любых харчовых рэчываў і кампанентаў, якіх не хапае: вітамінаў, макра- і мікраэлементаў, харчовых валокнаў, фосфаліпідаў і іншых біялагічна актыўных рэчываў з мэтай захавання або паляпшэння харчовай каштоўнасці пэўных прадуктаў або рацыёнаў харчавання насельніцтва.

    СІНОНІМЫ І ЎМОЎНЫЯ СІНОНІМЫ
        абагачэнне прадуктаў харчавання
        абагачэнне харчовых рацыёнаў
        фартыфікацыя харчовых прадуктаў

    
    ЭКВІВАЛЕНТ НА ІНШАЙ МОВЕ
        ОБОГАЩЕНИЕ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ

        КРЫНІЦЫ IНФАРМАЦЫІ
        Сайт "Студопедия".

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере