СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ | История поисков |
Базовый поиск | Расширенный поиск | Cловари | ГРНТИ | Новые поступления |
---|
Справка
АБАГАЧЭННЕ ХАРЧОВЫХ ПРАДУКТАЎ |
Дабаўленне да прадуктаў любых харчовых рэчываў і кампанентаў, якіх не хапае: вітамінаў, макра- і мікраэлементаў, харчовых валокнаў, фосфаліпідаў і іншых біялагічна актыўных рэчываў з мэтай захавання або паляпшэння харчовай каштоўнасці пэўных прадуктаў або рацыёнаў харчавання насельніцтва.
СІНОНІМЫ І ЎМОЎНЫЯ СІНОНІМЫ
абагачэнне прадуктаў харчавання |
абагачэнне харчовых рацыёнаў |
фартыфікацыя харчовых прадуктаў |
ЭКВІВАЛЕНТ НА ІНШАЙ МОВЕ ОБОГАЩЕНИЕ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ |
КРЫНІЦЫ IНФАРМАЦЫІ
Сайт "Студопедия".
Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |