unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Справка

ПРЭЗЕРВЫ

    Харчовыя прадукты, прыгатаваныя з выкарыстаннем рэчываў для кансервавання, але без уздзеяння высокіх тэмператур, герметычна закупораных у пластыкавую, шкляную або бляшаную тару. У адрозненне ад кансерваў, прэсервы не стэрылізуюцца, і маюць нязначны тэрмін захоўвання. Найбольшае распаўсюджванне атрымалі рыбныя прэсервы.

    СІНОНІМЫ І ЎМОЎНЫЯ СІНОНІМЫ
        паўкансервы
        прэсервы

    
    ЭКВІВАЛЕНТ НА ІНШАЙ МОВЕ
        ПРЕЗЕРВЫ

        КРЫНІЦЫ IНФАРМАЦЫІ
    Первый толковый БЭС. — Санкт-Петербург ; Москва, 2006.
    Слоўнік іншамоўных слоў. [У 2 т.]. Т. 2 / А. М. Булыка. — Мінск, 1999.
    Культура питания : энциклопедический справочник. — Минск, 1993.
    Большая Российская энциклопедия. Т. 27. — Москва, 2014.
    Современный толковый словарь русского языка. В 3 т. Т. 2 / Т. Ф. Ефремова. — Москва, 2006.
        "Тезаурус по сельскому хозяйству".

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере