![]() БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ | История поисков |
Базовый поиск | Расширенный поиск | Cловари | ГРНТИ | Новые поступления |
---|
Справка
НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ |
Сукупнасць усіх тэхналагічных прыёмаў і іншых кулінарных навыкаў, а таксама асаблівасцей кампазіцыі харчовых прадуктаў, уласцівых дадзенаму народу (краіне), якія склаліся гістарычна ў працэсе шматвяковага развіцця.
Для канкрэтызацыі традыцый прыгатавання ежы пэўнай нацыі, краіны ці іх сукупнасці выкарыстоўвай спалучэнне дэскрыптараў, напрыклад: БЕЛАРУСКІ і НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ; ЕЎРАПЕЙСКІ і НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
СІНОНІМЫ І ЎМОЎНЫЯ СІНОНІМЫ
нацыянальныя стравы |
ЭКВІВАЛЕНТ НА ІНШАЙ МОВЕ НАЦИОНАЛЬНАЯ КУХНЯ |
Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |