unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Справка

МАЛОЧНАКІСЛАЕ БРАДЖЭННЕ

    Анаэробны біяхімічны працэс, які ажыццяўляецца малочнакіслымі бактэрыямі, у выніку якога із вугляводаў утвараецца малочная кіслата. Выкарыстоўваецца для кансервацыі прадуктаў харчавання, прыгатавання кісламалочных прадуктаў, сіласавання расліннай масы, біятэхналагічнага спосабу вытворчасці малочнай кіслаты.

    СІНОНІМЫ І ЎМОЎНЫЯ СІНОНІМЫ
        малочна-кіслае браджэнне

    
    ЭКВІВАЛЕНТ НА ІНШАЙ МОВЕ
        МОЛОЧНОКИСЛОЕ БРОЖЕНИЕ
    
    ВЫШЭЙСТАЯЧЫЯ ТЭРМІНЫ
        БРАДЖЭННЕ

        КРЫНІЦЫ IНФАРМАЦЫІ
    Толковый словарь по молекулярной и клеточной биотехнологии : русско-английский. Т. 1 / В. З. Тарантул. ― Москва, 2015.

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере