СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ | История поисков |
Базовый поиск | Расширенный поиск | Cловари | ГРНТИ | Новые поступления |
---|
Справка
МАЛОЧНАКІСЛАЕ БРАДЖЭННЕ |
Анаэробны біяхімічны працэс, які ажыццяўляецца малочнакіслымі бактэрыямі, у выніку якога із вугляводаў утвараецца малочная кіслата. Выкарыстоўваецца для кансервацыі прадуктаў харчавання, прыгатавання кісламалочных прадуктаў, сіласавання расліннай масы, біятэхналагічнага спосабу вытворчасці малочнай кіслаты.
СІНОНІМЫ І ЎМОЎНЫЯ СІНОНІМЫ
малочна-кіслае браджэнне |
ЭКВІВАЛЕНТ НА ІНШАЙ МОВЕ МОЛОЧНОКИСЛОЕ БРОЖЕНИЕ |
ВЫШЭЙСТАЯЧЫЯ ТЭРМІНЫ БРАДЖЭННЕ |
КРЫНІЦЫ IНФАРМАЦЫІ
Толковый словарь по молекулярной и клеточной биотехнологии : русско-английский. Т. 1 / В. З. Тарантул. ― Москва, 2015.
Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |