СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ | История поисков |
Базовый поиск | Расширенный поиск | Cловари | ГРНТИ | Новые поступления |
---|
Справка
ЖЭЛЕЙНЫЯ ВЫРАБЫ |
Прадукты харчавання, у тэхналогіі прыгатавання якіх выкарыстоўваюцца жэліруючыя рэчывы – жэлейныя кандытарскія вырабы (зефір, мармелад, пасціла, канфеты); малочнае жэле, тварожныя і фруктова-ягадныя дэсерты, мясныя вырабы і паўфабрыкаты, рыбныя кансервы ў жэле.
СІНОНІМЫ І ЎМОЎНЫЯ СІНОНІМЫ
жэлейные прадукты |
жэліраваныя прадукты |
прадукты ў жэле |
прадукты ў жэлейнай заліўцы |
ЭКВІВАЛЕНТ НА ІНШАЙ МОВЕ ЖЕЛЕЙНЫЕ ИЗДЕЛИЯ |
КРЫНІЦЫ IНФАРМАЦЫІ
Дескрипторный словарь по сельскому хозяйству и продовольствию. — Москва, 2015.
Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |