unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Справка

ЖЭЛЕЙНЫЯ ВЫРАБЫ

    Прадукты харчавання, у тэхналогіі прыгатавання якіх выкарыстоўваюцца жэліруючыя рэчывы – жэлейныя кандытарскія вырабы (зефір, мармелад, пасціла, канфеты); малочнае жэле, тварожныя і фруктова-ягадныя дэсерты, мясныя вырабы і паўфабрыкаты, рыбныя кансервы ў жэле.

    СІНОНІМЫ І ЎМОЎНЫЯ СІНОНІМЫ
        жэлейные прадукты
        жэліраваныя прадукты
        прадукты ў жэле
        прадукты ў жэлейнай заліўцы

    
    ЭКВІВАЛЕНТ НА ІНШАЙ МОВЕ
        ЖЕЛЕЙНЫЕ ИЗДЕЛИЯ

        КРЫНІЦЫ IНФАРМАЦЫІ
    Дескрипторный словарь по сельскому хозяйству и продовольствию. — Москва, 2015.

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере