СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ | История поисков |
Базовый поиск | Расширенный поиск | Cловари | ГРНТИ | Новые поступления |
---|
Справка
"Захаванне і садзейнічанне папулярызацыі кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў", праект (2019—2021) |
Праект накіраваны на папулярызацыю і захаванне рэгіянальнай кулінарнай спадчыны і рамесных традыцый у Латгальскім рэгіёне (Латвія), Анікшчайскім і Купішскім (Літва), Полацкім, Мінскам і Зэльвенскім раёнах (Беларусь), з мэтай умацавання рэгіянальнай ідэнтычнасці, пачуцця ўзаемасувязі і станоўчага ўплыву на мясцовую эканамічную дзейнасць. Перыяд рэалізацыі праекта: 24.04.2019– 23.04.2021.
Варыянты назвы
Праект "Захаванне і садзейнічанне папулярызацыі кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў" (2019—2021) |
Крыніцы iнфармацыі
Полацкая кухня і яе традыцыі; Стравы з глыбінкі. – Мінск, [2020?].
Сайт Полацкага турыстычнага інфармацыйнага цэнтра. Дата звароту: 08.02.2021.
Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |