unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Справка

"Захаванне і садзейнічанне папулярызацыі кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў", праект (2019—2021)

    Праект накіраваны на папулярызацыю і захаванне рэгіянальнай кулінарнай спадчыны і рамесных традыцый у Латгальскім рэгіёне (Латвія), Анікшчайскім і Купішскім (Літва), Полацкім, Мінскам і Зэльвенскім раёнах (Беларусь), з мэтай умацавання рэгіянальнай ідэнтычнасці, пачуцця ўзаемасувязі і станоўчага ўплыву на мясцовую эканамічную дзейнасць. Перыяд рэалізацыі праекта: 24.04.2019– 23.04.2021.

        Варыянты назвы
    Праект "Захаванне і садзейнічанне папулярызацыі кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў" (2019—2021)

        Крыніцы iнфармацыі
    Полацкая кухня і яе традыцыі; Стравы з глыбінкі. – Мінск, [2020?].
    Сайт Полацкага турыстычнага інфармацыйнага цэнтра. Дата звароту: 08.02.2021.

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере