unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Справка

ХАРЧОВЫЯ КІСЛОТЫ

    Харчовыя дабаўкі, якія выкарыстоўваюць у розных галінах харчовай прамысловасці і ў кулінарыі для надання прадуктам харчавання кіслага смаку. Найбольшае прымяненне маюць воцатная, лімонная і малочная кіслоты.

    
    ЭКВІВАЛЕНТ НА ІНШАЙ МОВЕ
        ПИЩЕВЫЕ КИСЛОТЫ
    
    ВЫШЭЙСТАЯЧЫЯ ТЭРМІНЫ
        ХАРЧОВЫЯ ДАБАЎКІ

    КРЫНІЦЫ IНФАРМАЦЫІ
    Большая Российская энциклопедия. [В 35 т.]. Т. 26. — Москва, 2014.

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере