unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Запись в MARC-формате

копировать MARC-запись

=LDR  00000cx\\a2200253\\\45\\
=001  BY-SEK-ar1943652
=005  20200612163956.8
=100  \\$a20101215abely50\\\\\\ca0
=101  \\$apol
=102  \\$aPL
=120  \\$aba
=152  \\$apsbo$bBY-auth
=106  \\$a0
=200  \1$8belpol$7ca0yba0y$aFiedoruk$bA.$gAndrzej$cкраязнаўства$fнар. 1957
=340  \\$aПольскі сацыёлаг, гісторык, краязнавец.
=340  \\$aПіша пра кулінарную гісторыю польскіх усходніх тэрыторый (у прыватнасці пра падляшскую кухню), а таксама пра кухню Беларусі, Украіны і Літвы; аўтар шэрагу кніг на кулінарную тэматыку і гісторыю.
=400  \1$aФедарук$bА.$gАнджэй$cкраязнаўства$fнар. 1957
=801  \2$aBY$bBY-HM0000$c20200612
=801  \0$aBY$bSEK$c20101215
=810  \\$aKresowy tygiel kulinarny : kuchnia białoruska / Andrzej Fiedoruk. — Poznań, 2010.
=830  \\$aФорма загалоўка на беларускай мове ўзята з сайта.
=856  4\$uhttp://viaf.org/viaf/102129874/#Fiedoruk,_Andrzej,_1957-$zБД "VIAF".$zВіртуальны міжнародны аўтарытэтны файл.$zДата звароту: 12.06.2020.
=856  4\$uhttps://budzma.by/news/andzhej-fedaruk-novaya-kniha-pra-belaruskuyu-kuxnyu.html$zСайт "Будзьма беларусамі".$zДата звароту: 12.06.2020.
=999  \\$g117 NLB-NDARD$t20200612

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере