unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Запись в MARC-формате

копировать MARC-запись

=LDR  00000cx\\a2200253\\\45\\
=001  BY-SEK-ar13348747
=005  20181217090513.9
=100  \\$a20181001abely50\\\\\\ca0
=101  \\$aheb$aeng
=102  \\$aIL
=120  \\$aaa
=152  \\$apsbo$bBY-auth
=106  \\$a0
=200  \1$8beleng$7ca0yba0e$aGur$bJ.$gJanna$cкулінарыя$fнар. 1958
=340  \\$aМесца нараджэння: г. Рыга, Латвія. Выдавец і рэдактар кніг па кулінарыі, кулінарны аглядальнік, спецыяліст па нацыянальнай яўрэйскай і ізраільскай кухне. З 1974 г. жыве і працуе ў Ізраілі. Філолаг і перакладчык па адукацыі, вывучала англійскую мову і літаратуру ў Яўрэйскім універсітэце ў Іерусаліме, абараніла ступень магістра у галіне літаратурнага перакладу (Тэль-Авіўскі ўніверсітэт). Служыла ў ваенна-марскім флоце Ізраіля, дзе выкладала англійскую мову будучым марскім афіцэрам, працавала сцюардэсай. З 1991 г. – сузаснавальніца (разам з мужам) і галоўны рэдактар аднаго з самых буйных іўрытамоўных кулінарных часопісаў "Al Hashulchan" (з 2001 г. – "Аль Hashulchan Media Group", спецыялізаванае выдавецтва па кулінарыі).
=400  \1$8belrus$aГур$bЖ.$gЖанна$cкулинария$fрод. 1958
=801  \2$aBY$bBY-HM0000$c20181114
=801  \0$aBY$bSEK$c20181001
=810  \\$aJewish soul food : from Minsk to Marrakesh : more then 100 unforgettable dishes updated for today's kitchen / Janna Gur ; with Nirit Yadin and Ruth Oliver ; photography by Daniel Lailah ; visual concept and food styling by Amit Farber. — New York, 2014.
=830  \\$aПераклад загалоўка на рускую мову зроблены каталагізатарам.
=856  4\$uhttp://viaf.org/$zБД "VIAF".$zВіртуальны міжнародны аўтарытэтны файл.$zДата звароту: 14.11.2018.
=856  4\$uhttps://fr.wikipedia.org/wiki/Janna_Gur$zСайт "Wikipédia".$zДата звароту: 14.11.2018.$zГод нараджэння: 1958.
=999  \\$g117 NLB-NDARD$t20181114
=999  \\$k3851 NLB-NDARD$t20181217

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере