unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Запись в MARC-формате

копировать MARC-запись

=LDR  00000cx\\j22002293\\45\\
=001  BY-NLB-ar8010701
=005  20141201140752.9
=100  \\$a20140925abely50\\\\\\ca0
=152  \\$bDVNLB
=250  \\$aHACCP СІСТЭМА
=300  1\$aСістэма аналізу рызык і крытычных кантрольных пунктаў была распрацавана ў ЗША для забеспячэння бяспекі прадуктаў харчавання. HACCP прынята Сусветнай гандлёвай арганізацыяй і цесна ўзгоднена з сістэмай міжнародных стандартаў ІСО 9001.
=450  \\$8beleng$7ca0yba0y$aHACCP$5d
=450  \\$8beleng$7ca0yba0y$aHazard Analysis and Critical Control Points
=450  \\$aХАССР сістэма
=450  \\$aаналіз рызык і крытычныя кантрольныя пункты
=550  \\$5w$3BY-NLB-ar8010625$aHACCP СИСТЕМА
=686  \\$2rugasnti$a65
=801  \0$aBY$bBY-HM0000$c20140925
=856  4\$uhttp://ru.wikipedia.org/wiki/$zСайт "Википедия".
=856  4\$uhttp://dic.academic.ru/$zСайт "Словари и энциклопедии на Академике".
=999  \\$f40 NLB-NDARD$t20140925
=999  \\$h1848 NLB-NDARD$t20141201

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере