unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Запись в MARC-формате

копировать MARC-запись

=LDR  00000cx\\j22001933\\45\\
=001  BY-NLB-ar5991825
=005  20130410094657.4
=100  \\$a20130404abely50\\\\\\ca0
=152  \\$bDVNLB
=250  \\$aБАКТЭРЫЯЛЬНЫЯ ЗАКВАСКІ
=300  1\$aПрэпараты, прыгатаваныя на аснове селекцыйных мікраарганізмаў Lactobacterium plantarum (штамаў 21, 28) і Micrococcus casioliticus (штам 38). Ужываюць пры вырабе сыравэнджаных і сыравяленых прадуктаў з мэтай паскарэння працэсаў паспявання, падаўлення развіцця гніласнай і санітарна-паказальнай мікрафлоры.
=450  \\$aбактэрыяльныя культуры
=450  \\$aстартавыя культуры
=550  \\$5w$3BY-NLB-ar5991805$aБАКТЕРИАЛЬНЫЕ ЗАКВАСКИ
=686  \\$2rugasnti$a65
=801  \0$aBY$bBY-HM0000$c20130404
=856  4\$uhttp://www.unibox.by/press/articles/55.html$zСайт групы кампаній "Унибокс".$zАртыкул "Как и кому усложняют жизнь заквасочные микробы?"
=999  \\$f742 NLB-NDARD$t20130404
=999  \\$h28 NLB-NDARD$t20130410

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере