СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ | История поисков |
Базовый поиск | Расширенный поиск | Cловари | ГРНТИ | Новые поступления |
---|
Запись в MARC-формате
копировать MARC-запись |
=LDR 00000cx\\j22001933\\45\\
=001 BY-NLB-ar5991825
=005 20130410094657.4
=100 \\$a20130404abely50\\\\\\ca0
=152 \\$bDVNLB
=250 \\$aБАКТЭРЫЯЛЬНЫЯ ЗАКВАСКІ
=300 1\$aПрэпараты, прыгатаваныя на аснове селекцыйных мікраарганізмаў Lactobacterium plantarum (штамаў 21, 28) і Micrococcus casioliticus (штам 38). Ужываюць пры вырабе сыравэнджаных і сыравяленых прадуктаў з мэтай паскарэння працэсаў паспявання, падаўлення развіцця гніласнай і санітарна-паказальнай мікрафлоры.
=450 \\$aбактэрыяльныя культуры
=450 \\$aстартавыя культуры
=550 \\$5w$3BY-NLB-ar5991805$aБАКТЕРИАЛЬНЫЕ ЗАКВАСКИ
=686 \\$2rugasnti$a65
=801 \0$aBY$bBY-HM0000$c20130404
=856 4\$uhttp://www.unibox.by/press/articles/55.html$zСайт групы кампаній "Унибокс".$zАртыкул "Как и кому усложняют жизнь заквасочные микробы?"
=999 \\$f742 NLB-NDARD$t20130404
=999 \\$h28 NLB-NDARD$t20130410
Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |