unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Запись в MARC-формате

копировать MARC-запись

=LDR  00000cx\\j22002413\\45\\
=001  BY-NLB-ar36908
=005  20181002144909.2
=100  \\$a20001231abely50\\\\\\ca0
=152  \\$bDVNLB
=250  \\$aХЛЕБАПЯКАРНАЯ ВЫТВОРЧАСЦЬ
=300  1\$aТэхналагічны працэс вытворчасці хлебабулачных вырабаў. Уключае шэсць этапаў: прыём і захоўванне сыравіны; падрыхтоўка сыравіны да пуску ў вытворчасць; прыгатаванне цеста; раздзелка цеста; выпечка і захоўванне выпечаных вырабаў; адпраўка прадукцыі ў гандлёвую сетку.
=450  \\$aхлебапячэнне
=550  \\$5w$3BY-NLB-ar36907$aХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО
=686  \\$2rugasnti$a65
=801  \2$aBY$bBY-HM0000$c20180626
=801  \0$aBY$bBY-HM0000$c20001231
=801  \1$aBY$bBY-HM0000$c20040804
=810  \\$aБольшая энциклопедия. В 62 т. Т. 56. — Москва, 2006.
=810  \\$aТезаурус информационно-поисковый по хлебопекарному производству. — Москва, 1975.
=856  4\$uhttp://www.nilc.ru/$zБД "Авторитетные файлы" Нацыянальнага інфармацыйна-бібліятэчнага цэнтра ЛІБНЕТ.
=999  \\$g40 NLB-NDARD$t20180626
=999  \\$g1829$t20040804
=999  \\$h1848 NLB-NDARD$t20181002

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере