unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Запись в MARC-формате

копировать MARC-запись

=LDR  00000cx\\j22002533\\45\\
=001  BY-NLB-ar3284094
=005  20230908104021.0
=100  \\$a20090924abely50\\\\\\ca0
=152  \\$bDVNLB
=250  \\$aЗАГУШЧАЛЬНІКІ (харчовая прам-сць)
=300  1\$aХарчовыя дабаўкі, прызначаныя для павышэння вязкасці харчовай прадукцыі.
=450  \\$aхарчовыя загушчальнікі
=450  \\$aзагушчальнікі харчовых прадуктаў
=550  \\$5w$3BY-NLB-ar3284067$aЗАГУСТИТЕЛИ (пищевая пром-сть)
=550  \\$3BY-NLB-ar23618$aХАРЧОВЫЯ ДАБАЎКІ
=550  \\$5h$3BY-NLB-ar2267178$aКАРАГІНАНЫ
=550  \\$5h$3BY-NLB-ar2917280$aАЛЬГІНАВЫЯ КІСЛОТЫ
=686  \\$2rugasnti$a65
=801  \2$aBY$bBY-HM0000$c20230906
=801  \0$aBY$bBY-HM0000$c20090924
=810  \\$aДескрипторный словарь по сельскому хозяйству и продовольствию. — Москва, 2015.
=810  \\$aДобавки пищевые. Загустители пищевых продуктов. Термины и определения = Дабаўкі харчовыя. Загушчальнікі харчовых прадуктаў. Тэрміны і азначэнні : ГОСТ 33310-2015. — Введено 01.05.17. — Минск : Госстандарт, 2016.
=810  \\$aКультура питания : энциклопедический справочник. — Минск, 1993.
=999  \\$g2088 NLB-NDARD$t20230906
=999  \\$i2088 NLB-NDARD$9g$t20230908
=999  \\$f40$t20090924

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере