unicat.nlb.by СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ
БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ
История поисков 
Базовый поискРасширенный поискCловариГРНТИНовые поступления

Запись в MARC-формате

копировать MARC-запись

=LDR  00000cx\\j22002653\\45\\
=001  BY-NLB-ar18792
=005  20210910145759.7
=100  \\$a20001231abely50\\\\\\ca0
=152  \\$bDVNLB
=250  \\$aМАЛОЧНАКІСЛАЕ БРАДЖЭННЕ
=300  1\$aАнаэробны біяхімічны працэс, які ажыццяўляецца малочнакіслымі бактэрыямі, у выніку якога із вугляводаў утвараецца малочная кіслата. Выкарыстоўваецца для кансервацыі прадуктаў харчавання, прыгатавання кісламалочных прадуктаў, сіласавання расліннай масы, біятэхналагічнага спосабу вытворчасці малочнай кіслаты.
=450  \\$aмалочна-кіслае браджэнне
=550  \\$5g$3BY-NLB-ar4522$aБРАДЖЭННЕ
=550  \\$5w$3BY-NLB-ar18791$aМОЛОЧНОКИСЛОЕ БРОЖЕНИЕ
=686  \\$2rugasnti$a65
=686  \\$2rugasnti$a62
=686  \\$2rugasnti$a34.27
=801  \2$aBY$bBY-HM0000$c20210507
=801  \0$aBY$bBY-HM0000$c20001231
=801  \1$aBY$bBY-HM0000$c20040804
=810  \\$aТолковый словарь по молекулярной и клеточной биотехнологии : русско-английский. Т. 1 / В. З. Тарантул. ― Москва, 2015.
=999  \\$g371 NLB-NDARD$t20210507
=999  \\$i371 NLB-NDARD$t20210507$9g
=999  \\$h2088 NLB-NDARD$t20210910
=999  \\$g1244$t20070216

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере