СВОДНЫЙ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАТАЛОГ БИБЛИОТЕК БЕЛАРУСИ | История поисков |
Базовый поиск | Расширенный поиск | Cловари | ГРНТИ | Новые поступления |
---|
Запись в MARC-формате
копировать MARC-запись |
=LDR 00000cx\\j22002053\\45\\
=001 BY-NLB-ar14516839
=005 20230906101731.0
=100 \\$a20230904abely50\\\\\\ca0
=152 \\$bDVNLB
=250 \\$aЖЭЛЕЙНЫЯ ВЫРАБЫ
=300 1\$aПрадукты харчавання, у тэхналогіі прыгатавання якіх выкарыстоўваюцца жэліруючыя рэчывы – жэлейныя кандытарскія вырабы (зефір, мармелад, пасціла, канфеты); малочнае жэле, тварожныя і фруктова-ягадныя дэсерты, мясныя вырабы і паўфабрыкаты, рыбныя кансервы ў жэле.
=450 \\$aжэлейные прадукты
=450 \\$aжэліраваныя прадукты
=450 \\$aпрадукты ў жэлейнай заліўцы
=450 \\$aпрадукты ў жэле
=550 \\$5w$3BY-NLB-ar14516835$aЖЕЛЕЙНЫЕ ИЗДЕЛИЯ
=686 \\$2rugasnti$a65
=801 \0$aBY$bBY-HM0000$c20230904
=810 \\$aДескрипторный словарь по сельскому хозяйству и продовольствию. — Москва, 2015.
=999 \\$f2088 NLB-NDARD$t20230904
Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |