unicat.nlb.by История поисков 
БазовыйРасширенныйНомера/ИндексыБулевскийПо словарям

Запись в MARC-формате

копировать MARC-запись

=LDR  00000cx\\j22002533\\45\\
=001  BY-NLB-ar14570322
=005  20231122094951.4
=100  \\$a20231121abely50\\\\\\ca0
=152  \\$bDVNLB
=250  \\$aЗАПРАВАЧНЫЯ СУПЫ
=300  1\$aГрупа гарачых супаў, якія аб'ядноўваюцца па спосабе падрыхтоўкі. Заправачныя супы рыхтуюць праварваннем розных прадуктаў у мясных, курыных, рыбных і грыбных булёнах, агароднінных адварах і малацэ з наступнай запраўкай пасераванай гароднінай (цыбуляй, морквай, рэзкімі карэннямі, якія надаюць гатовай страве прыгожае бурштынавае адценне), а таксама таматавым пюрэ і мукой. Заправачныя супы падпадзяляюцца на вострыя (баршчы, капуста, расольнікі, салянкі, харчо) і прэсныя (супы са свежай гародніны, у тым ліку з даданнем круп, бабовых, макаронных і мучных вырабаў.
=550  \\$5w$3BY-NLB-ar14570321$aЗАПРАВОЧНЫЕ СУПЫ
=550  \\$5g$3BY-NLB-ar32583$aСУПЫ
=550  \\$5h$3BY-NLB-ar14568019$aКАПУСТА (вараная страва)
=550  \\$5h$3BY-NLB-ar14567983$aБАРШЧЫ
=550  \\$5h$3BY-NLB-ar5254546$aРАСОЛЬНІКІ
=550  \\$5h$3BY-NLB-ar1727867$aСАЛЯНКА (кулінар.)
=686  \\$2rugasnti$a65
=686  \\$2rugasnti$a75.35
=801  \0$aBY$bBY-HM0000$c20231121
=810  \\$aКультура питания : энциклопедический справочник. — Минск, 1993.
=856  4\$uhttp://ru.wikipedia.org/wiki/$zСайт "Википедия".
=999  \\$f371 NLB-NDARD$t20231121
=999  \\$i371 NLB-NDARD$t20231121$9g

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере