История поисков |
Базовый | Расширенный | Номера/Индексы | Булевский | По словарям |
---|
Запись в MARC-формате
копировать MARC-запись |
=LDR 00000cx\\j22003013\\45\\
=001 BY-NLB-ar14151789
=005 20220117115340.5
=100 \\$a20220114abely50\\\\\\ca0
=152 \\$bDVNLB
=250 \\$aШТУЧНЫЯ ПРАДУКТЫ ХАРЧАВАННЯ
=300 1\$aПрадукты харчавання, якія валодаюць высокай бялковай каштоўнасцю і па вонкавым выглядзе, густу і паху нагадваюць натуральныя харчовыя прадукты, але атрыманы дзякуючы новым тэхналагічным метадам на аснове асобных харчовых рэчываў (бялкоў, вугляводаў, тлушчаў, вітамінаў і інш.).
=300 1\$aШтучныя прадукты вырабляюць тэхнічным шляхам з прыродных харчовых інгрыдыентаў. У якасці сыравіны для вытворчасці часцей за ўсё выкарыстоўваюць прэпараты соевага бялку (канцэнтраты і ізаляты), а таксама канцэнтраты малочнай сыроваткі.
=300 1\$aСінтэтычныя харчовыя прадукты атрымліваюць у выніку хімічнага сінтэзу харчовых рэчываў (мікрабіялагічны сінтэз бялкоў з вуглевадародаў нафты).
=450 \\$aсінтэтычныя прадукты харчавання
=450 \\$aштучная ежа
=450 \\$aштучныя харчовыя прадукты
=550 \\$5g$3BY-NLB-ar46623$aХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ
=550 \\$5w$3BY-NLB-ar14151785$aИСКУССТВЕННЫЕ ПРОДУКТЫ ПИТАНИЯ
=550 \\$5h$3BY-NLB-ar1893734$aІМІТАВАНЫЯ ПРАДУКТЫ ХАРЧАВАННЯ
=550 \\$5h$3BY-NLB-ar2773767$aКАМБІНАВАНЫЯ ПРАДУКТЫ ХАРЧАВАННЯ
=686 \\$2rugasnti$a65
=686 \\$2rugasnti$a62
=801 \0$aBY$bBY-HM0000$c20220114
=810 \\$aБольшая энциклопедия. В 62 т. Т. 45. — Москва, 2006.
=810 \\$aБольшая Российская энциклопедия. [В 35 т.]. Т. 11. — Москва, 2008.
=810 \\$aДескрипторный словарь по сельскому хозяйству и продовольствию. — Москва, 2015.
=999 \\$f2088 NLB-NDARD$t20220114
=999 \\$i2088 NLB-NDARD$9g$t20220117
Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере
© Государственное учреждение "Национальная библиотека Беларуси", 2015-2024 © Поисковая система разработана Объединенным институтом проблем информатики НАН Беларуси |