unicat.nlb.by История поисков 
БазовыйРасширенныйНомера/ИндексыБулевскийПо словарям

Запись в MARC-формате

копировать MARC-запись

=LDR  00000cx\\j22003013\\45\\
=001  BY-NLB-ar14151789
=005  20220117115340.5
=100  \\$a20220114abely50\\\\\\ca0
=152  \\$bDVNLB
=250  \\$aШТУЧНЫЯ ПРАДУКТЫ ХАРЧАВАННЯ
=300  1\$aПрадукты харчавання, якія валодаюць высокай бялковай каштоўнасцю і па вонкавым выглядзе, густу і паху нагадваюць натуральныя харчовыя прадукты, але атрыманы дзякуючы новым тэхналагічным метадам на аснове асобных харчовых рэчываў (бялкоў, вугляводаў, тлушчаў, вітамінаў і інш.).
=300  1\$aШтучныя прадукты вырабляюць тэхнічным шляхам з прыродных харчовых інгрыдыентаў. У якасці сыравіны для вытворчасці часцей за ўсё выкарыстоўваюць прэпараты соевага бялку (канцэнтраты і ізаляты), а таксама канцэнтраты малочнай сыроваткі.
=300  1\$aСінтэтычныя харчовыя прадукты атрымліваюць у выніку хімічнага сінтэзу харчовых рэчываў (мікрабіялагічны сінтэз бялкоў з вуглевадародаў нафты).
=450  \\$aсінтэтычныя прадукты харчавання
=450  \\$aштучная ежа
=450  \\$aштучныя харчовыя прадукты
=550  \\$5g$3BY-NLB-ar46623$aХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ
=550  \\$5w$3BY-NLB-ar14151785$aИСКУССТВЕННЫЕ ПРОДУКТЫ ПИТАНИЯ
=550  \\$5h$3BY-NLB-ar1893734$aІМІТАВАНЫЯ ПРАДУКТЫ ХАРЧАВАННЯ
=550  \\$5h$3BY-NLB-ar2773767$aКАМБІНАВАНЫЯ ПРАДУКТЫ ХАРЧАВАННЯ
=686  \\$2rugasnti$a65
=686  \\$2rugasnti$a62
=801  \0$aBY$bBY-HM0000$c20220114
=810  \\$aБольшая энциклопедия. В 62 т. Т. 45. — Москва, 2006.
=810  \\$aБольшая Российская энциклопедия. [В 35 т.]. Т. 11. — Москва, 2008.
=810  \\$aДескрипторный словарь по сельскому хозяйству и продовольствию. — Москва, 2015.
=999  \\$f2088 NLB-NDARD$t20220114
=999  \\$i2088 NLB-NDARD$9g$t20220117

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере