unicat.nlb.by История поисков 
БазовыйРасширенныйНомера/ИндексыБулевскийПо словарям

Запись в MARC-формате

копировать MARC-запись

=LDR  00000cx\\b22001933\\45\\
=001  BY-NLB-ar13933763
=005  20210208134350.7
=100  \\$a20210208abely50\\\\\\ca0
=102  \\$aBY
=150  \\$ay
=152  \\$aRCR$bBY-auth
=106  \\$a0
=210  10$a"Захаванне і садзейнічанне папулярызацыі кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў"$gпраект$f2019—2021
=300  0\$aПраект накіраваны на папулярызацыю і захаванне рэгіянальнай кулінарнай спадчыны і рамесных традыцый у Латгальскім рэгіёне (Латвія), Анікшчайскім і Купішскім (Літва), Полацкім, Мінскам і Зэльвенскім раёнах (Беларусь), з мэтай умацавання рэгіянальнай ідэнтычнасці, пачуцця ўзаемасувязі і станоўчага ўплыву на мясцовую эканамічную дзейнасць. Перыяд рэалізацыі праекта: 24.04.2019– 23.04.2021.
=410  12$aПраект "Захаванне і садзейнічанне папулярызацыі кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў"$f2019—2021
=801  \0$aBY$bBY-HM0000$c20210208
=810  \\$aПолацкая кухня і яе традыцыі; Стравы з глыбінкі. – Мінск, [2020?].
=856  4\$uhttps://polotsk-turizm.com/udziel-u-prajektach/bella-culture$zСайт Полацкага турыстычнага інфармацыйнага цэнтра.$zДата звароту: 08.02.2021.
=999  \\$f2487 NLB-NDARD$t20210208

Чтобы вернуться назад, щелкните кнопку BACK на Вашем браузере